Electrica alături de cei afectați în evenimentele tragice din clubul Colectiv

Suntem alături de cei afectați în evenimentele tragice din clubul Colectiv și dorim să ajutam prin toate mijloacele de care dispunem.
Ne dorim ca noi toţi, angajații Grupului Electrica, dar și partenerii noștri, sa ne implicăm în ajutorarea victimelor, a familiilor lor şi a unităţilor medicale în care se încearcă salvarea celor răniţi. Ne propunem ca prin contribuţia voluntară a fiecăruia dintre noi să îi sprijinim în continuare pe cei aflaţi în nevoie, pentru că în această situaţie lupta pentru viaţă este una de durată. În acest sens, împreună cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România am deschis un cont bancar dedicat. Fondurile strânse vor fi destinate acoperirii necesitatilor spitalelor ce au în îngrijire victimele tragediei din clubul Colectiv. Contul în care puteţi dona este:

 

RO48BRDE410SV17672254100
deschis la BRD GSG AG.PIAŢA ROMANĂ

 

În acelaşi timp, participăm la demersul de a asigura necesarul de sânge şi produse derivate de care au nevoie victimele pe parcursul întregii perioade în care vor necesita îngrijiri medicale. De aceea, vă propunem, în masura posibilităţilor, să participăm cu toții la această acțiune.

sigla fara slogansigla Crucea Rosie