Program de granturi 2018

 
FINAL în Programul de Granturi „Electrica pune România într-o altă lumină”, ediția 2018
 Electrica a desemnat cinci proiecte sociale câștigătoare ale celei de-a treia ediții a Programului de granturi „Electrica pune România într-o altă lumină”. În competiția națională au fost înscrise 60 de proiecte pentru a primi finanțări în valoare totală de 50.000 euro. Proiectele câștigătoare vizează inițiative din domeniile: educație, sănătate și cultură, și au impact în comunitățile din zonele Sibiu, Cluj, Buzău, Arad, București, cât și la nivel național.

 
Proiecte câștigătoare 2018

 

Concursul de granturi „Electrica pune România într-o altă lumină” s-a desfăşurat în perioada 27 iulie – 20 septembrie 2018, pe platforma online www.electrica.ro/csr/program_granturi.

Prima fază a programului a fost destinată depunerii de proiecte, în timp ce în a doua fază a fost verificată eligibilitatea acestora. În final, în urma unei evaluări obiective, au fost alese proiectele care vor beneficia de finanțare.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate și de selecție ale proiectelor, găsiţi în pagina “Politica privind acordarea de granturi-Electrica pune România intr-o alta lumină”

 

Daca aveţi întrebari, ne puteţi scrie la adresa csr@electrica.ro sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0212085567.