Program de granturi

Electrica a desemnat câștigătorii celei de-a doua ediții a programului de granturi “Electrica pune România într-o altă lumină”. În competiție au fost înscrise 163 de proiecte, iar 6 au fost alese pentru a primi finanțare. Proiectele care primesc fonduri vizează inițiative din domeniile: educație, sănătate, protecția mediu și au impact în comunitățile din zonele Sibiu, Galați, Constanța, București și Arad.

 

Proiecte câștigătoare

 

Concursul de granturi “Electrica pune România într-o altă lumină” s-a desfășurat în perioada 22 august- 25 octombrie 2017, pe platforma online www.electrica.ro/CSR/program_granturi. Prima fază a proiectului a fost destinată depunerii de proiecte, în timp ce în faza a doua a fost verificată eligibilitatea acestora. În final, în urma unei evaluări obiective, au fost alese proiectele care vor beneficia de finanțare.

 

Mai multe detalii despre procedura de înscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate, precum si criteriile de selectie ale proiectelor, găsiţi în pagina “Politica privind acordarea de granturi-Electrica pune România intr-o alta lumină”.