Cristian Bosoancă

Născut în anul 1976, deține o vastă experiență profesională în domeniul economic (contabilitate, financiar, fiscalitate), având peste 20 de ani de activitate. Profesia de bază se derulează ca liber profesionist încă din anul 2008, fiind în prezent asociat și administrator, în cadrul societății Expert Contabilitate & Servicii S.R.L. și în Cabinetul Individual de Expertiză contabilă și judiciară.
Începând din anul 2016, Iulian Cristian Bosoancă detine functia de Președinte al C.E.C.C.A.R. Filiala Mehedinți, precum și de lector în cadrul C.E.C.C.A.R.
De-a lungul carierei sale, dl. Bosoancă a fost membru în Consiliile de Administrație din diferite companii precum: CAZANELE S.A. in perioada august 2005- septembrie 2006, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Mehedinți in perioada mai 2012 – octombrie 2014 și Președinte al consiliului de administrație al SECOM S.A. (societate locală de gestionare a Serviciului de Furnizare Apă și Canalizare, județul Mehedinți) în perioada septembrie 2017 – mai 2018. Din 2018 este Președinte al Asociației Masa Rotundă 2.
În paralel, de 8 ani desfășoară și activitatea de mediere în cadrul unui Cabinet Individual de Mediator, membru al Corpului Mediatorilor din România.
Iulian Cristian Bosoancă este administrator neexecutiv, din data de 29 aprilie 2020 și Membru al Comitetului de Audit si Risc al Societatea Energetică Electrica S.A.