Prezentarea Rezultatelor Financiare la S1 2015

Comunicat referitor la prezentarea Rezultatelor Financiare ale Grupului Electrica la S1 2015

Prezentarea rezultatelor la S1 2015 (varianta PDF – doar in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la S1 2015 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la S1 2015 a fost organizata de managementul Electrica in data de 20 august 2015, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST

Pentru datele de conectare dati click aici