Prezentarea Rezultatelor Financiare la S1 2017

Prezentarea rezultatelor la S1 2017 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor la S1 2017 (varianta PDF – in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la S1 2017 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la S1 2017 a fost organizata de managementul Electrica in data de 17 august 2017, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST

Pentru datele de conectare dati click aici