Prezentarea Rezultatelor Financiare la S1 2018

Prezentarea rezultatelor la S1 2018 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor la S1 2018 (varianta PDF – in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la S1 2018 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la S1 2018 a fost organizata de managementul Electrica in data de 14 august 2018, ora 16:30 EET / 15:30 CET /14:30 UK / 9:30 EST


Pentru datele de conectare dati click aici

In cazul in care doriti sa fiti informati cu privire la noutatile publicate de Electrica – rapoarte curente, rezultate financiare, anunturi de organizare a teleconferintelor cu analistii si investitorii si alte informatii utile, va rugam sa transmiteti o solicitare la adresa ir@electrica.ro pentru a fi adaugat in lista noastra de distributie.