Prezentarea Rezultatelor Financiare la S1 2019

Prezentarea rezultatelor la S1 2019 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor la S1 2019 (varianta PDF – in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la S1 2019 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la S1 2019 – transcript conferinta web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la S1 2019 este organizata de managementul Electrica in data de 14 august 2019, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST


Pentru datele de conectare dati click aici

In cazul in care doriti sa fiti informati cu privire la noutatile publicate de Electrica – rapoarte curente, rezultate financiare, anunturi de organizare a teleconferintelor cu analistii si investitorii si alte informatii utile, va rugam sa transmiteti o solicitare la adresa ir@electrica.ro pentru a fi adaugat in lista noastra de distributie.