Prezentarea Rezultatelor Financiare la S1 2020

Prezentarea rezultatelor la S1 2020 (varianta PDF – in limba romana)

 

Prezentarea rezultatelor la S1 2020 (varianta PDF – in limba engleza)

 

Prezentarea rezultatelor la S1 2020 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

 

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la S1 2020 a fost organizata de managementul Electrica in data de 14 august 2020, ora 16:30 EET / 15:30 CET /14:30 UK / 9:30 EST

 

Daca aveti intrebari pentru managementul companiei, va rugam sa le transmiteti pe email ir@electrica.ro.

 


Pentru datele de conectare dati click aici

 

In cazul in care doriti sa fiti informati cu privire la noutatile publicate de Electrica – rapoarte curente, rezultate financiare, anunturi de organizare a teleconferintelor cu analistii si investitorii si alte informatii utile, va rugam sa transmiteti o solicitare la adresa ir@electrica.ro pentru a fi adaugat in lista noastra de distributie.