Prezentarea Rezultatelor Financiare la T1 2016

Prezentarea rezultatelor la T1 2016 (varianta PDF – doar in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la T1 2016 a fost organizata de managementul Electrica in data de 19 mai 2016, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST

Pentru datele de conectare dati click aici