Prezentarea Rezultatelor Financiare la T1 2017

Prezentarea rezultatelor la T1 2017 (varianta PDF –in limba romana)

Prezentarea rezultatelor la T1 2017 (varianta PDF –in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la T1 2017 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la T1 2017 a fost organizata de managementul Electrica in data de 15 mai 2017, ora 11:00 EET / 10:00 CET /9:00 UK / 4:00 EST


Pentru datele de conectare dati click aici