Prezentarea Rezultatelor Financiare la T1 2018

Prezentarea rezultatelor la T1 2018 (varianta PDF –in limba romana)

Prezentarea rezultatelor la T1 2018 (varianta PDF –in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la T1 2018 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la T1 2018 – transcript conferinta web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la T1 2018 a fost organizata de managementul Electrica in data de 16 mai 2018, ora 16:30 EET / 15:30 CET /14:30 UK / 9:30 EST


Pentru datele de conectare dati click aici