Prezentarea Rezultatelor Financiare la T1 2019

Prezentarea rezultatelor la T1 2019 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor la T1 2019 (varianta PDF – in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la T1 2019 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la T1 2019 – transcript conferinta web (in limba engleza)

Sunteti invitati la teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la T1 2019, organizata de managementul Electrica in data de 15 mai 2019, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST

Daca aveti intrebari pentru managementul companiei, va rugam sa le transmiteti pe email ir@electrica.ro pana in data de 14 mai 2019, ora 10:00 ora Romaniei.

Pentru datele de conectare dati click aici