Prezentarea Rezultatelor Financiare la T1 2020

Inregistrarea teleconferintei poate fi urmarita aici.

 

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la T1 2020 a fost organizata de managementul Electrica in data de 15 mai 2020, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST

 

Daca aveti intrebari pentru managementul companiei, va rugam sa le transmiteti pe email ir@electrica.ro.

 

Pentru datele de conectare dati click aici