Prezentarea Rezultatelor Financiare la T3 2014

Comunicat referitor la Prezentarea Rezultatelor Financiare ale Grupului Electrica la T3 2014

Prezentarea rezultatelor T3 2014 (varianta PDF – doar in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la T3 2014 a fost organizata de managementul Electrica in data de 18 noiembrie 2014, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST 

Pentru datele de conectare dati click aici