Prezentarea Rezultatelor Financiare la T3 2015

Prezentarea rezultatelor la Q3 2015 (varianta PDF – doar in limba engleza)

Tteleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la T3 2015 a fost organizata de managementul Electrica in data de 19 noiembrie 2015, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST  

Pentru datele de conectare dati click aici