Prezentarea Rezultatelor Financiare la T3 2018

Prezentarea rezultatelor la T3 2018 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor la T3 2018 (varianta PDF – in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor la T3 2018 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la T3 2018 a fost organizata de managementul Electrica in data de 15 noiembrie 2018, ora 16:00 EET (ora Romaniei) / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST

Pentru datele de conectare dati click aici