Prezentarea Rezultatelor Financiare la T3 2019

Prezentarea rezultatelor la T3 2019 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor la T3 2019 (varianta PDF – in limba engleza)

 

Inregistrarea teleconferintei poate fi urmarita aici

 

Intrebari suplimentare adresate pe parcursul teleconferintei si raspunsurile aferente transmise la finalul evenimentului

 

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica la Q3 2019 a fost organizata de managementul Electrica in data de 15 Noiembrie 2019, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST.

 

Pentru datele de conectare dati click aici

 

In cazul in care doriti sa fiti informati cu privire la noutatile publicate de Electrica – rapoarte curente, rezultate financiare, anunturi de organizare a teleconferintelor cu analistii si investitorii si alte informatii utile, va rugam sa transmiteti o solicitare la adresa ir@electrica.ro pentru a fi adaugat in lista noastra de distributie.