Prezentarea Rezultatelor Financiare pentru anul 2014

Comunicat referitor la Prezentarea Rezultatelor Financiare ale Grupului Electrica pentru anul 2014

Prezentarea rezultatelor 2014 (varianta PDF – doar in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor 2014 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica pentru anul 2014 a fost organizata de managementul Electrica in data de 30 aprilie 2015, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST  

Pentru datele de conectare dati click aici