Prezentarea Rezultatelor Financiare pentru anul 2016

Prezentarea rezultatelor 2016 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor 2016 (varianta PDF – in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor 2016 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica pentru anul 2016 a fost organizata de managementul Electrica in data de 23 martie 2017, ora 16:30 EET / 15:30 CET /14:30 UK / 9:30 EST 

Pentru datele de conectare dati click aici.