Prezentarea Rezultatelor Financiare pentru anul 2017

Prezentarea rezultatelor 2017 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor 2017 (varianta PDF – in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor 2017 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza) – In contextul intrarii in vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date, inregistrarea prezentarii de rezultate a fost temporar retrasa de pe website pentru conformarea cu prevederile regulamentului, urmand sa fie reincarcata in cel mai scurt timp.

Prezentarea rezultatelor 2017 – transcript conferinta web (in limba engleza)

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica pentru anul 2017 a fost organizata de managementul Electrica in data de 16 martie 2018, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST 

Pentru datele de conectare dati click aici.