Prezentarea Rezultatelor Financiare pentru anul 2018

Prezentarea rezultatelor 2018 (varianta PDF – in limba romana)

Prezentarea rezultatelor 2018 (varianta PDF – in limba engleza)

Prezentarea rezultatelor 2018 – inregistrarea conferintei web (in limba engleza)

Informatii suplimentare referitoare la impactul modificarilor metodologice si legislative asupra activitatilor de distributie si furnizare se pot gasi in prezentarea disponibila aici

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica pentru anul 2018 a fost organizata de managementul Electrica in data de 7 martie 2019, ora 16:30 EET / 15:30 CET /14:30 UK / 9:30 EST

Pentru datele de conectare dati click aici.