Prezentarea Rezultatelor Financiare pentru anul 2019

 

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica pentru anul 2019 a fost organizata de managementul Electrica in data de 10 martie 2020, ora 17:00 EET / 16:00 CET /15:00 UK / 10:00 EST

 

Inregistrarea teleconferintei poate fi urmarita aici.

 

Pentru datele de conectare dati click aici.