Prezentarea Rezultatelor Financiare pentru anul 2020

Teleconferinta pentru analisti si investitori pentru prezentarea rezultatelor financiare ale Grupului Electrica pentru anul 2020 a fost organizata de managementul Electrica in data de 8 martie 2021, ora 16:00 EET / 15:00 CET /13:00 UK / 9:00 EST

 

Inregistrarea teleconferintei poate fi urmarita aici.

 

Pentru datele de conectare dati click aici.