Teleconferinta – Stiri cu privire la potentialele pretentii ale SAPE

Sunteti invitati la o teleconferinta pentru discutarea stirilor cu privire la potentialele pretentii ale SAPE, organizata de managementul Electrica in data de 10 septembrie 2015, ora 16:00 EET / 15:00 CET /14:00 UK / 9:00 EST

Daca aveti intrebari pentru managementul companiei, va rugam sa le transmiteti pe email ir@electrica.ro  pana in data de 10 septembrie 2015, ora 14:00 ora Romaniei

 

Pentru datele de conectare dati click aici