Electrica Furnizare, parteneriat cu HOSPICE Casa Speranţei şi The Little People

Electrica Furnizare, parte a Grupului Electrica, este ultima verigă a lanţului energetic şi se află în contact direct cu oamenii. Această apropiere ne obligă la asumarea unui rol responsabil şi activ în comunităţile în care clienţii, angajaţii, investitorii şi partenerii noştri trăiesc şi lucrează. Astfel, ne-am propus să menținem un echilibru între performanța economică, protecția mediului și responsabilitea socială.
Am considerat că este normal și firesc să ne implicăm, de-a lungul timpului, în proiecte de solidaritate socială pentru a sprijini copiii şi bătrânii dezavantajați social și bătrânii, precum și cei cu nevoi speciale.
Ȋn prezent, derulăm două parteneriate de solidaritate socială in zonele Transilvania Nord și Transilvania Sud cu asociațiile The Little People și Hospice Casa Sperantei.
Prin parteneriatul cu asociaţia The Little People, inceput in anul 2015, prin programul  „Zâmbeşte şi tu alături de ei! Ajută copii bolnavi de cancer” dorim să sensibilizăm clienţii noştri care vin zilnic în oficiile noastre comerciale din Sucursala Transilvania Nord (Cluj, Dej, Gherla, Turda, Oradea, Beiuş, Baia Mare, Sighetul Marmaţiei, Bistriţa, Năsăud, Beclean, Satu Mare, Negreşti, Zalău şi Şimleul Silvaniei ) şi să contribuim la speranţa de viaţă pentru copii bolnavi de cancer. In fiecare oficiu este amplasată o cutie unde clienţii nostri pot dona bani in scopul ajutorării copiilor şi adolescenţilor bolnavi de cancer, beneficiari ai programelor zilnice de asistenţă socială.

 

 

IMG_0416Donation box Little People Romanialittle people

 

Parteneriatul  dintre Sucursala de Furnizare a Energiei Electrice Transilvania Sud Brasov  şi HOSPICE CASA Sperantei, început în 2011,  se derulează în prezent, cu incepere din 29 martie 2016, prin  inserarea a 240.000 flyere în plicurile cu facturi.  Campania de informare şi sensibilizare pe care o derulăm în parteneriat cu  HOSPICE Casa Sperantei are în vedere responsabilizarea socială a clienţilor din judetul Braşov, pentru a susţine serviciile pe care fundaţia le ofera gratuit pacienţilor incurabili, prin redirectionarea a 2% din impozitul datorat.
In anul 2015, ELECTRICA FURNIZARE SA Transilvania SUD,  în parteneriat cu HOSPICE Casa Speranţei, prin campania 2% derulata a adus peste 1.400.000 lei. Rezultatul financiar reprezintă 44,30%  din bugetul de cheltuieli cu serviciile acordate pacientilor Hospice în cursul unui an şi acoperă cheltuielile organizaţiei pentru un numar de 14.000 vizite la domiciliul pacienţilor cu boli incurabile.
Electrica este lider pe piaţa de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice. Poziţia de top este susţinută atât de rezultatele economice, cât şi de o experienţă în domeniu ce se întinde pe aproape 120 de ani.

 

 

Flyer Hospice Casa Sperantei furnizarehospice